OP 12 juli is alweer de laatste module van de info avonden bij Run2Day Almere.

Vlak voor een wedstrijd wil je in bloedvorm zijn! Dat gunnen wij jou en daarom start er op 24 mei de eerste avond van een drietal informatie avonden georganiseerd door Run2Day i.s.m. SMC Almere. Zo kan jij topfit aan de start verschijnen van bijvoorbeeld de Almere City Run.
Op de eerste avond vertelt Roger Fortanier, sportfysio van SMC Almere, over het voorkomen van blessures en maar ook de behandeling daarvan. Daarna legt Karin Gouw van Run2Day het belang uit van de juiste hardloopschoenen en vertelt zij hoe Run2Day advies geeft. Tot slotis er een welbekende triatleet Gregor Stam uitgenodigd om te vertellen over zijn ervaringen in de sport. Hij sport nog steeds en werkt als runningtherapeut.

Op 14 juni komt het belang van de juiste sportvoeding aan bod. Twee voedingsdeskundigen (o.a. PowerBar) geven advies over je voeding voor , tijdens en na de race.

Op 12 juli vertelt Harald Herzog persoonlijk over de werkwijze van Herzog compressie kousen/ tubes en daarna gaat collega Hans Lampe je wegwijs maken in de wereld van Polar hartslagmeting.

Tot 24 mei!

P.S. Aanmelden verplicht.