HOKA-Lokale-website

HOKA Stinson 2 en Clifton 3 nu op voorraad!

De HOKA schoenen zorgen overal in de wereld voor rumoer in de hardloopwereld. HOKA One One maakt schoenen met een overgedimensioneerde tussenzool. Deze optisch enorme zolen zorgen natuurlijk voor veel demping maar toch is een HOKA niet zwaar en loopt hij zelfs soepel! Wij categoriseren de HOKA One One modellen allemaal als ‘Maximum Cushioning’ toch is er wel verschil tussen de modellen!

Bij Run2Day hebben we dit jaar gekozen voor twee modellen HOKA One One, de Stinson 3 en de Clifton 2. De Stinson 3 is een echte HOKA van het eerste uur, de zool is extreem dik tot wel twee en een half zo dik als de modellen van andere merken. Dit merk je dan ook aan een uitstekende demping. De Stinson 3 bezit zoals de meeste HOKA schoenen een bredere tussenzool. Het ‘trademark’ van HOKA is de vorm van de tussenzool, de zolen zijn een beetje rond gevormd van hiel naar voorvoet waardoor je gemakkelijker voorwaarts rolt, HOKA noemt dit de ‘Meta Rocker’. De ‘offset’ van de HOKA Stinson 3 is 6mm, dit betekent dat de schoen vlakker is dan een normale hardloopschoen.

Clifton 2

Het lijkt moeilijk om variatie op het thema van de ‘Maximalistische Hardloopschoen’ te maken maar toch is het HOKA gelukt. De Clifton 2 het andere model dat wij bij Run2Day voeren is namelijk een stuk soepeler en lichter dan de Stinson 3. Dit komt omdat de Meta Rocker veel agressiever is door dat ronding in de hiel later stopt en in de voorvoet al eerder begint. Daardoor loopt de Clifton 2 nog soepeler! Ook is de ‘offset’ van de schoen slechts 5mm waardoor midvoetlanding nog gemakkelijker is. De Clifton 2 heeft een iets minder sterk over-gedimensioneerde tussenzool maar blijft wel een echte HOKA.

Keuze

Zoek je een trainingsmaatje voor lange duurlopen en wil je echt eens het HOKA gevoel proberen dan heb je aan de Stinson 3 het ultieme dempende en extreem stabiele maatje. Zoek je toch meer het ‘doorloopgevoel’ maar ben je wel vaak lang onderweg, dan is wellicht de Clifton 2 een betere keus. In ieder geval zorgt een HOKA One One schoen voor een ‘wauw effect’, kom het eens proberen!

HOKA Stinson 3 – Heren

HOKA-Lokale-website-3

HOKA Stinson 3 – Dames

HOKA-Lokale-website-2

Yes-were-open

Zondag 28 juni open

Aanstaande zondag 28 juni hebben we weer een koopzondag, we zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Je bent van harte welkom op deze koopzondag. Heb je nieuwe schoenen nodig; neem dan je oude mee. Zoals je al eerder kon lezen loopt op dit moment de actie Shoe2Care. Door je oude schoenen in te leveren krijg je een korting van €20 tot €40 op je nieuwe schoenen én lever je een bijdrage aan een goed doel. Lees hier alles over de actie Shoe2Care.

Read More

Marathon Amersfoort

Prijsuitreiking Run2Day School Challenge

Op 7 juni werd de Marathon Amersfoort gelopen. Op deze mooie zonnige dag leverden vele hardlopers een mooie prestatie. Een van de onderdelen die dag was de Run2Day School Challenge. Scholieren van het VO (Voortgezet Onderwijs) liepen de 5-kilometer wedstrijd mee, en probeerden zo voor hun school de titel “Snelste VO School” binnen te slepen.

Read More

shoe2care-1000x400

Shoe2Care: Oude schoenen zijn geld waard bij Run2Day

20,- tot 40,- retour bij inruil van je oude schoenen*

 

Geef jouw oude hardloopschoenen een tweede leven. Ruil ze in bij Run2Day en steun hiermee het goede doel Right To Play, dat kinderen in ontwikkelingslanden laat sporten en spelen.

Read More

Hitte

Marathon Amersfoort in tropische omstandigheden?

De Amersfoort Marathon van 2015 belooft een hete editie te worden.

Voor het weekend van zondag 7 juni worden temperaturen voorspeld van 25 tot 30 graden Celsius. Dat is voor de toeschouwers erg prettig, maar voor de hardlopers is het oppassen geblazen. Het is in tropische omstandigheden goed om voorzorgsmaatregelen te nemen. Luister altijd goed naar je eigen lichaam en pas je run aan waar nodig! Hieronder enkele tips voor het hardlopen in deze hitte.

Read More

Page 1 of 32

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén