Omdat wij als team allemaal zelf lopen begrijpen wij als geen ander waar je het over hebt! Wij helpen je als team dan ook graag met alles wat hardlopen betreft!

Herman
Onze halve marathon-koning bij de vets! Hij loopt maar liefst 6 dagen in de week en blijft de drang houden om te winnen. Onze full-time topper bij Run2Day Amsterdam Overtoom. Daar zijn wij erg blij mee!

Edwin
Edwin heeft met zijn jarenlange ervaring heel wat wedstrijden gelopen. Hij heeft bijvoorbeeld de marathon van New York en Amsterdam gelopen. Het hardlopen staat nu op een lager pitje, maar hij traint niet minder hard. Iedere ochtend is Edwin te vinden in de sportschool!

Daphne
Heeft de meeste marathons van ons allemaal op haar naam staan. Maar liefst 11 stuks. En geen langzame! Ze trainde tweemaal voor een marathon achter de kinderwagen. Op dit moment heeft zij genoeg marathons gelopen vindt zij zelf en wil meer halve marathons gaan lopen. Daphne werkt al meer dan 10 jaar met veel plezier bij Run2Day.

Roos
Onze baanatlete! Op haar 9e kwam zij voor het eerst in aanraking met atletiek en was meteen verkocht. Haar specialisatie is de sprint. Van 100 meter tot 800 meter, maar het leukste onderdeel vindt zij toch de 800 meter. Op nationaal niveau loopt zij leuk mee, met als doel om natuurlijk steeds sneller te gaan lopen! Roos verzorgt voor Run2Day ook groeps- en persoonlijke trainingen en is zij iRun coach in het Vondelpark.

Jaap
Jaap is onze triatleet! Hij studeert aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is veel in de polder te vinden om te sporten. Fiets- en hardlooptrainingen doet hij hier veel. Triatlon wedstrijden doet hij ook! Tijdens zo’n wedstrijd is hardlopen zijn beste onderdeel. Voor de vorm loopt hij dan ook losse 10km en halve marathon wedstrijden, zoals de Vondelparkloop van Het Rondje Mokum. Jaap maakt zich nu op voor zijn eerste marathon. Misschien dat daarna zelfs de hele triatlon volgt! Laat je inspireren, motiveren en adviseren door Jaap wanneer jij in de winkel bent!

Jorin
Jorin loopt al hard sinds zijn achtste jaar! Zijn specialiteit nu is de 3000m steeple chase. Afstanden van 1500m tot 10km schuwt hij ook niet. Voor Run2Day geeft hij daarnaast trainingen op zaterdagochtend in het Oosterpark en is hij iRun coach in het Vondelpark. Naast zijn werk bij Run2day studeert hij Oefentherapie Mensendieck waarbij hij zich specialiseert in de behandeling van hardlopers.

Bjorn
Bjorn Blauwhof werkt sinds kort bij Run2Day. Hij is de kersverse indoorkampioen op de 400 meter. Hij loopt hard sinds 2004 en je kan inmiddels zeggen dat hij officieel atleet is. In 2009 bij de junioren A pakte hij de titel op de 400m indoor en outdoor. Sindsdien is hij erg gegroeid en zijn wij heel erg blij met hem als verkoopadviseur bij Run2Day Amsterdam. Wij zijn supertrots dat hij deel mag nemen aan het EK-atletiek  in Amsterdam en gaan hem zeker aanmoedigen!