IRUN START 5 SEPTEMBER BIJ RUN2DAY ASSEN
Ga met iRun de uitdaging aan en begin met hardlopen! iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou! Gemotiveerde iRun- coaches geven op 8 of 11 achtereenvolgende maandagavonden inspirerende hardlooptrainingen. iRun start op maandagavond 5 september bij Run2Day Assen.

Training 5K
Train met ons voor je eerste 5km! De 5km is een mooie afstand om mee te beginnen. Samen met jouw iRun-trainer loop je na 8 weken 5km in je eigen tempo. De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen.

In welke tijd jij de 5km straks kunt lopen, is niet belangrijk. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een middel om je beter over jezelf te voelen staan voorop. Meer informatie over de iRun 5K trainingen lees je op iRun.nl

Trainingen 15K
Ga met iRun de uitdaging aan voor jouw eerste of snelste 15 km! Gemotiveerde iRun-trainers geven op 11 achtereenvolgende maandagavonden inspirerende hardlooptrainingen. iRun 15K start op maandagavond 5 september bij Run2Day Assen.

Waar en wanneer?
Op maandagavond 5 september starten de trainingen. Elke maandagavond om 19:30 uur bij Run2Day Assen. Als je je inschrijft ontvang je een e-mail waar de training start én een uitnodiging voor de informatieavond vlak voor de start van de eerste training. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de trainingen, ontmoet je jouw iRun-trainers en medelopers, kun je vragen stellen én met 10% shoppen in de Run2Day winkel.

Kosten en inschrijven
De kosten voor de trainingen bedragen 49,95 euro. Naast de trainingen, krijg je ook gratis huiswerk en bijscholing in je eigen looptechniek.

Op www.irun.nl lees je meer informatie over de trainingen en kun je je gelijk inschrijven.