Beginnen met hardlopen? Geef je dan op voor iRun!

Onder begeleiding van een ervaren iRun coach maak jij jouw ambitie in acht weken waar. De nieuwe iRun hardlooptrainingen starten op zaterdag 4 maart bij Run2Day Assen.

iRun laat zien dat hardlopen juist niet saai of ingewikkeld is, maar leuk relaxed en gezond. iRun bestaat uit 8 gezamenlijke trainingen voor beginnende en lichtgevorderde lopers. Ben je geen beginnende loper maar heb je een tijd niet gelopen of wil je aan je techniek werken en sneller worden? Dan zijn de trainingen ook zeker geschikt voor jou.

De trainingen starten op zaterdag 4 maart 2017 om 9:30 uur. Acht achtereenvolgende weken train je samen met mede iRunners en je coach naar je eerste 5km of 10km.
De iRun groepen bestaan uit hardlopers van ongeveer hetzelfde niveau. Onze iRun coaches zorgen ervoor dat de trainingen geschikt zijn voor iedereen uit de groep. Niemand zal eenzaam voor- of achteraan de groep lopen. Iedere trainingen zal beginnen met een goede warming-up en worden afgesloten met een cooling-down.

De coaches besteden veel aandacht aan loopscholing om zo de looptechniek van iedereen te verbeteren, want dat is de basis van de sport. Je haalt veel winst uit een goede houding en techniek. Krachtoefeningen worden ook gedaan om de kans op blessures te verkleinen.

Ben jij enthousiast geworden en heb jij zin om met één van de leuke iRun coaches op een verantwoorde manier te werken aan je conditie in de frisse buitenlucht, schrijf je dan nu in voor de iRun trainingen die beginnen op 4 maart bij Run2Day Assen.
http://www.run2day.nl/irun-loop-met-ons-mee