In de Run2Day Den Haag loopt heel wat sportief talent rond.

-Duncan Visser

-Ilse Smilde

-Wouter Visser

– Elsbeth Ciesluk

– Sanne Broeksma

 

Eigenares Ingrid Kuijpers loopt al jaren en heeft al diverse marathons volbracht! Ze begon in Amerika en liep daar ondermeer de marathon van Houston en New York. Maar het kan nog gekker, afgelopen voorjaar volbracht ze met haar team de RoPa Run en in augustus heeft ze zich gewaagd aan de Hood to Coast Relay van Nike in Portland, US.

Wouter Visser en Ilse Smilde werken al een paar jaar in de winkel en zijn beiden getrainde baanatleten uit Rotterdam. Ilse traint bij Leo van der Meide bij PAC Rotterdam en haar specialiteit zijn de horden. In de zomer loopt zij de 100 meter horden en 400m horden. Daarnaast doet zij in de winter indoorwedstrijden over 60 meter. Wouter traint meer voor het langere werk en richt zich in de zomer op de 1500m en ook de 800m. Naast zijn vaste baan traint hij zes keer per week bij Errol Esajas en assisteert hij Ingrid bij Run2day.

Duncan Visser werkt  sinds 2012 aan de Fluwelen Burgwal en is al sinds zijn jeugd bezig met zijn atletieksport bij Haag! Zijn favoriete afstanden zijn de 200m en de 400m. Vanuit de winkel begeleidt Duncan ook klanten bij hun trainingen