stijp s 3

#werun040 is samen trainen naar een doel: 5/10/21 km hardlopen

of

#werun040 is samen trainen voor een van de afstanden tijdens het leukste hardloopevenement van Eindhoven; de Eindhoven Marathon op 9 oktober 2016!

#werun040 is leren hardlopen met Run2Day Eindhoven!
Wil je ook lekker bewegen en je fit voelen? Dat kan! Onder leiding van Run2Day Eindhoven gaan op 9 januari 2016 de #werun040 hardloopclinics van start. We beginnen dan met een 0-5 km training. Zo’n 10 weken later starten we weer met een 0-5 km clinic en tegelijkertijd gaat dan ook de 5-10 km clinic van start. Voor gevorderde beginners dus.

Eind mei starten wij de voorbereiding voor de halve marathon!

Wat is #werun040?
Dit is trainen met de steun van het Run2Day Eindhoven team en meer (infoavonden, fysio, sportmasseur, etc.).

In 2016 stellen we voor jou één van de afstanden tijdens de Marathon Eindhoven centraal. Je kunt met ons trainen van 0-5 km, van 5-10 km, maar ook eind mei ‘16 instromen en samen met ons trainen naar de halve marathon op 9 oktober!

Het plezier, het gezellig samen trainen en de motivatie in het hardlopen staan voorop!

Waar?
De trainingen vinden plaats op Strijp S. Een uitdagende en speelse omgeving met veel elementen die onze trainers kunnen gebruiken voor een afwisselend programma. Vanaf Strijp S loop je bovendien in een paar minuten naar het groene Philips de Jonghpark.

strijp s 2

Wanneer?
De trainingen zijn op zaterdagochtend van 09.30 uur tot ongeveer 10.45 uur.

Wat bieden we je?
We bieden je (bijna) alles dat je nodig hebt om op een verantwoorde manier naar het door jou gekozen doel te gaan. Per clinic is (indien nodig) een bezoek aan de fysiotherapeut én de sportmasseur inbegrepen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een lezing over bijv. blessurepreventie of (sport)voeding bij te wonen. We zullen je verder van een hardloopschema voorzien, zodat je heel gericht kunt gaan trainen naar raceday of naar je persoonlijke doel.

Naast alles wat in dit pakket zit, mag je het lopen natuurlijk vooral zelf doen. 🙂

Mocht je niet op de infoavond willen wachten en heb je vragen, loop dan gerust een keer bij ons binnen. Mailen mag ook via andrelindhout@run2day.nl.

strijp s