De beste manier om beter te worden is een juiste balans in training en rust. Run2Day Hilversum helpt daar graag een handje bij. Relaxen is namelijk ook trainen, want goed herstel zorgt voor vooruitgang. De komende maanden willen wij jou als hardloper blijven motiveren om te blijven hardlopen en dit doen we door middel van een cadeautje.

Bij een minimale besteding van 50 euro ontvang je bij Run2Day Hilversum  een wellness voucher t.w.v. 32,50 euro. Met deze wellness voucher kun je gratis een dag genieten van alle sauna faciliteiten bij de vier mooiste sauna resorts in Nederland.
De actie geldt zolang de voorraad strekt. Wellness vouchers zijn geldig t/m 30 november 2016!

Sauna Veluwse Bron wordt veelal als mooiste sauna van Nederland aangeprezen. Deze sauna in Emst heeft alle faciliteiten om tot rust te komen en te genieten.

De Zwaluwhoeve is compleet vernieuwd en uitgebreid. Geniet in het kleine plaatsje Hierden van jouw verdiende rustdag.

Vlak bij Rotterdam ligt de ruim opgezette sauna Elysium in Bleiswijk. Een sauna met een strandje waarbij je je echt op het strand voelt.

Laat je vertroetelen bij Spa Puur in Tilburg. Boek er tijdens de vakantieweken een Frans arrangement bij en je waant je als een god(in) in Frankrijk.

Goed om te weten


Wel zin in een dagje wellness, maar voel je je in je ‘nakie’ niet zo op je gemak? De Zwaluwhoeve heeft elke dinsdag badkledingdag en als eerste wellnessresort in Nederland badkledingdagen in het weekend. Namelijk elke 1e en 3e zondag van de maand. Maar heel eerlijk, na een tijdje raak je vanzelf gewend aan dat naakt- lopen.

Drinken


Je verliest in de warme ruimtes veel vocht, het is belangrijk om dit goed aan te vullen om een vochttekort te voorkomen. Neem een flesje water mee dat je gedurende de dag kunt bijvullen.

Blessures


Heb je last van een blessure? Probeer dan zeker de infrarood- sauna, de warmtestralingen dringen dieper door in je lichaam en kan klachten verminderen.

Wij wensen je alvast een plezierige relaxdag!