New Balance 860v7

Trufuse demping

Het nieuwe Trufuse dempingssysteem bestaat uit twee verschillende hardheden foam voor een ideale balans tussen comfort en stevigheid. New Balance heeft een zachter foam, ACTEVA, geplaatst op een compactere laag, ABZORB, zodat je een zacht gevoel ervaart onder de voet wat niet ten koste gaat van de stabiliteit gedurende het afwikkelen.
Vergeleken met de zesde versie is de drop teruggezet naar 10mm. Door deze aanpassing krijg je met de 860v7 een natuurlijkere afwikkeling zonder in te boeten aan ondersteuning.
De ondersteuning tegen overpronatie komt vanuit een steviger stuk aan de binnenzijde van de 860v7 zoals we dat gewend zijn uit de voorgaande modellen.
Asymmetrische hielkap
Ook in de New Balance 860v7 vinden we de geliefde asymmetrische hielkap terug, deze is opnieuw rijk gevuld met een pluche-materiaal wat bijdraagt een de comfortabele fit. Het Engineered mesh materiaal geeft de schoen een fris uiterlijk en zorgt voor een zacht gevoel op de voet, en de nodige verkoeling tijdens je run.
Specificaties:

Drop: 10mm
Gewicht heren in maat US9: 326 gram
Gewicht dames in maat US7: 272gram

New Balance 860v7
New Balance 860v7