LOOP MET ONS MEE.
Jij hebt een doel, wij een trainingsplan. Samen met jouw iRun coach bereik je jouw doel in jouw eigen tempo. Nieuwe iRun Damloop trainingen starten op 24 juli 2017

IRUN DAMLOOP 5EM

Maak je eerste kilometers. Met de iRun Damloop 5EM training bereiden onze coaches je in 8 weken mentaal en fysiek voor op je eerste 5EM oftewel 8km. Door met elkaar te lopen blijf je elkaar motiveren. Week na week. Zo ontstaan de beste loopmaatjes.

Schrijf je direct in:
Inschrijven iRun Damloop 5EM trainingen

De trainingen worden gegeven op maandagavond 19:30 uur. Verzamelen: Run2Day Hilversum winkel, ‘s Gravelandseweg 27

iRun Damloop 5EM
Train met ons voor je eerste 5EM! De 5EM (8km) is een mooie afstand om mee te beginnen. Samen met jouw iRun coach loop je na 8 weken 5EM in je eigen tempo. De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau en je leert hoe je verantwoord en lekker kunt hardlopen. Enthousiaste iRun coaches zorgen voor 8 inspirerende looptrainingen. Na de training staat er een verfrissend drankje voor je klaar en vertelt je iRun coach hoe je die week zelf kunt trainen. In welke tijd jij de 5EM straks kunt lopen, is niet belangrijk. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. iRun wil jouw inspirator zijn om ook na de trainingen lekker te blijven hardlopen. Met iRun laten de coaches zien dat hardlopen pure fun is en daarom beslist ook iets voor jou!
Waar en wanneer
Op maandagavond 24 juli 2017 om 19:30 uur starten de iRun 5EM trainingen. Als je je inschrijft ontvang je van ons een e-mail met alle details rondom de trainingen. Voorafgaand aan de eerste training zal er een informatiebijeenkomst georganiseerd worden in onze winkel. Hiervan ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Tijdens deze avond maak je kennis met jouw iRun coach, mede iRunners, wordt er meer verteld over de inhoud van de trainingen, kun je al je vragen stellen en shoppen in de Run2Day winkel. Naast 8 leuke trainingen krijg je ook loopschema in de vorm van huiswerk mee, zodat je ook zelfstandig leert werken aan je conditie.

Heb je nu prangende vragen? Stuur ons een mail naar hilversum@run2day.nl

 

IRUN DAMLOOP 10EM

Maak de stap van 5EM naar de 10EM. Met de iRun 10EM (oftewel 16,1 km) training bereiden onze coaches je in 8 weken fysiek voor op je eerste of snellere 10EM. Door met elkaar te lopen blijf je elkaar motiveren. Week na week. Zo ontstaan de beste loopmaatjes. Zo worden PR’s verbroken.

Schrijf je direct in:
Inschrijven iRun Damloop 10EM trainingen


De trainingen worden gegeven op maandagavond 19:30 uur. Verzamelen: Run2Day Hilversum winkel, ‘s Gravelandseweg 27

iRun Damloop 10EM
Op maandagavond 24 juli 2017 starten de trainingen voor de 10EM. Heb je vorig jaar de 5EM tijdens de Damloop gelopen wil je doorstomen naar de 10EM dan sluiten deze trainingen er naadloos op aan. Wil je sneller worden op de 10EM dan reiken de coaches jou de tools en trainingen om een PR te lopen. Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail waar de training start én een uitnodiging voor de informatieavond vlak voor de start van de eerste training. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de trainingen, ontmoet je jouw iRun coaches en medelopers, kun je vragen stellen én met 10% shoppen in de Run2Day winkel.

Waar en wanneer
Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail met alle details rondom de trainingen. Voorafgaand aan de eerste training zal er een informatiebijeenkomst georganiseerd worden in de Run2Day winkel bij jou in de buurt. Hiervan ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Tijdens deze avond maak je kennis met jouw iRun coach, mede iRunners, wordt er meer verteld over de inhoud van de trainingen, kun je al je vragen stellen en shoppen in de Run2Day winkel. Naast 8 leuke trainingen krijg je ook loopschema in de vorm van huiswerk mee, zodat je ook zelfstandig leert werken aan je conditie.

Heb je nu prangende vragen? Stuur ons een mail naar hilversum@run2day.nl