De New Balance FuelCell V1 is een nieuwe schoen die doet denken aan de Vazee 2090 uit 2016. De schoen kenmerkt zich door een tussenzool die zorgt voor een reactief en snel gevoel tijdens het afwikkelen. De FuelCell v1 is een mooie aanvulling bij Run2Day in het neutrale light cushioning segment.

De tussenzool van de FuelCell v1 is opgebouwd uit twee verschillende delen rubber voor een dubbele dempingstructuur. De zool is een combinatie van traditioneel rubber en TPU-rubber dat met stikstof is gefuseerd. Hierdoor ontstaat een snel en direct gevoel bij het afwikkelen en verlies je zo min mogelijk energie bij elke stap die je maakt! Door de drop van 6mm wordt je gestimuleerd op de mid- en voorvoet te landen voor een snelle en natuurlijke voetafwikkeling.

Dynamisch upper

New Balance FuelCell

New Balance FuelCell