Word in no-time superfit met deze nieuwe manier van fitness in de schone buitenlucht. Rennen, cardio, krachttraining, intervaltraining; alles met een kleine groep mensen in een mooie omgeving. Doe mee!

The Bootcamp Club en Run2Day bieden je bootcamptrainingen aan in de regio Utrecht en Amersfoort. Koop bij Run2Day je kleding of schoenen, en krijg een gratis bootcamptraining bij The Bootcamp Club. Samen met je eerste gratis introductieles bij The Bootcamp Club train je dan maar liefst twee keer voor niks. Tijdens een uur Bootcamp train je je hele lichaam door een combinatie van rennen, explosiviteit, intervaltraining, cardio- en krachtoefeningen.

Met als resultaat: supersnel fit en een strak lijf in relatief korte tijd. Bootcamp Training wordt aangeboden in verschillende niveaus. Zo is er een groep voor beginners, maar ook voor de gevorderde sporter.
Registreer je op de website voor je eerste gratis proefles. Stuur daarna een mail naar The Bootcamp Club Utrecht of Amersfoort om nog een gratis les op je account bijgeschreven te krijgen.

The Bootcamp Club Utrecht
Website The Bootcamp Club Utrecht
rik@thebootcampclub.nl

Heb je verder nog vragen, loop dan gerust even de winkel binnen!