Profiteer bij Run2Day Utrecht als deelnemer van de Utrecht Marathon

Of je jezelf nu hebt ingeschreven voor de 5 km of de hele marathon, goede hardloopschoenen kunnen bijdragen aan betere prestaties en blessures voorkomen. De keuze in hardloopschoenen is groot, maar lang niet alle schoenen zijn geschikt voor jou. Op basis van een loopanalyse wordt er gekeken naar jouw persoonlijke loopstijl. Aan de hand van jouw loopstijl bepaalt een ervaren Run2Day adviseur welke schoenen qua stabiliteit, demping en pasvorm het beste bij jou passen.

Als deelnemer aan een van de afstanden van de Utrecht Marathon ontvang jij op vertoon van je inschrijfbewijs of je startnummer maar liefst €20 korting op een nieuw paar hardloopschoenen! Kom snel langs Run2Day in de Mariastraat 10 te Utrecht en profiteer!

Loopanalyse en APK voor je hardloopschoenen
Heb je al hardloopschoenen maar twijfel je of deze nog goed zijn en nog bij jouw loopstijl passen? Kom langs voor een schoenen APK in één van de Run2Day winkels!

WIN een paar HOKA hardloopschoenen!
Wij verloten een paar hardloopschoenen! Als jij de eindtijd van de winnaar op de hele marathon goed voorspelt ontvang jij van Run2Day een nieuw paar hardloopschoenen van HOKA. Vul snel het formulier in om kans te maken!