Welkom in de jungle.

Het Nike Running Jungle Pack is geïnspireerd op de stralende kleuren van de jungle, waar de natuur de regels bepaalt en de sterkste en snelste weten te gedijen. Geïnspireerd door deze dynamische wereld, is het Nike Running Jungle Pack rijkelijk versierd met tropische motieven uit de equatoriale flora en fauna. Tere insecten vleugels en weelderige takken gaan gepaard met heldere pijlgifkikkers, de flits van een gecamoufleerde jaguar en de fosforescerende nachten. Kortom, de jungle in al haar pracht en glorie.

Het Jungle Pack omvat drie hardloopschoenen voor dames en heren; de Nike LunarTempo 2, de Nike Air Zoom Pegasus 33 en de Nike Free RN. Daarnaast bevat deze collectie een technisch heren t-shirt, een dames racer tank en een unisex cap.

Ontketen het beest in je met het Nike Jungle Pack en ga de zomer al brullend tegemoet.

Het Nike Running Jungle Pack is alleen verkrijgbaar bij Run2Day Amsterdam Overtoom, Run2Day Utrecht en in onze webshop.

Instagram Post 1080x1080_Nike Running Jungle_Dual

Instagram Post 1080x1080_Nike Running Jungle_W

Instagram Post 1080x1080_Nike Running Jungle_M