Loopgroepen

Lopersgroep Run2Day Venlo

Hoe gedreven kun je zijn? Deze loopgroep traint al jarenlang op zondagochtend met elkaar en er is altijd plaats voor nieuwe enthousiastelingen! Met een beetje begeleiding vanuit Run2day Venlo maar vooral met hun eigen enthousiasme veroveren ze alle mogelijke hardlooproutes en trailtracks in Venlo en omgeving.

Meedoen?Je kunt je hier aanmelden bij de besloten Facebookpagina van Lopersgroep Run2Day Venlo.

13076987_1280644911949011_3198600831890993292_n

Overige loopgroepen én atletiekverenigingen

Met diverse loopgroepen en verenigingen hebben wij afspraken en samenwerkingsverbanden. Neem eens een kijkje op hun website:

Scopias Atletiek
Peelrunners
Spoorrunners
Lopersgroep Arcen Lomm Velden
Orion

2 Comments

 1. Hans van Ravenswaaij

  Hoi Mark,

  Nadat ik een paar goede schoenen heb gekocht bij je , na een goed advies, ben ik nu voor mezelf aan het trainen. Ik heb langer dan 10 niet goed kunnen rennen, door overgewicht en lage rug blessure, sinds carnaval heb ik het opgepakt en loop nu (jog nu) toch al een aantal keren buiten alleen. ca 4 keer peer week. Heb zojuist de 2e x 10 km gelopen in ca 1, 10 min. gemiddelde snelheid nu momenteel ca 8,5 km. Ik wil me graag aanmelden en toevoegen bij een kopersgroep maar weet niet welke groep momenteel er zijn en welke voor mij de juiste is. laat je mij aub even iets weten. dank je,
  groetjes,

  Hans van Ravenswaaij

  • run2dayvenlo

   oei Hans, wij zien nu pas dit bericht via de website!
   Heb je nog steeds interesse?

   Stuur anders ff je mobiel dan voeg ik je toe aan de groepsapp van een heel leuk clubje waar je dan gewoon eerste een vrijblijvend deel kan nemen?

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2016 www.run2day.nl