We mogen je weer ontvangen in onze winkel aan de Metropolestraat 23 zonder van tevoren een afspraak te hoeven inplannen. We hebben ervaren dat zowel de klant als wijzelf het winkelen op afspraak als prettig ervaren. Om deze reden houden wij het winkelen op afspraak wel als keuze optie voor jou als klant. 

 

Wij hanteren een deurbeleid met een max aantal van 4 klanten in de winkel. Op deze manier creëren we een veilige omgeving voor jou als klant maar ook voor ons eigen personeel. Het mondkapje is nog steeds verplicht.

 

Kom naar de winkel, met of zonder afspraak. We verwelkomen we je weer in onze winkels en praten we samen over onze mooie sport; hardlopen. We doen nog niet aan high fives. Maar hé, we zijn weer een stap verder richting het “normaal”, en die high fives die komen écht wel weer.

Dus ben jij op zoek naar nieuwe hardloopschoenen, kleding of een ander product en wens je hierover goed advies? Wij staan te popelen om je weer als vanouds te adviseren, zonder tijdsdruk. Wil je wel vooraf een afspraak inplannen dan kan dat zeker. Plan je afspraak https://www.run2day.nl/winkelen-op-afspraak  .