Test op zaterdag 27 januari alle Brooks hardloopschoenen bij ons in de winkel. Je kunt alle Brooks schoenen met deskundig advies uitproberen. Maximum cushioning, responsive cushioning en light cushioning, aan de hand van de Run2Day Schoenadviesmethode vinden we de juiste hardloopschoen die bij jou past.

Samen met de Brooks productexperts staan we voor je klaar. De Brooks Run Experience start om 09:30 en duurt tot 12.00 uur.


Brooks Adrenaline 18

Brooks Adrenaline 18 Women

Brooks Adrenaline 18 Men

Dit model is al jaren een vaste waarde in het support segment bij Run2Day dankzij een mooie combinatie van ondersteuning en comfort. Het model heeft in de loop der tijd een aantal updates gekregen maar behield altijd een vertrouwd loopgevoel. Met de 18e editie heeft de Adrenaline een moderne look gekregen dankzij een update van het bovenwerk.

Vernieuwd upper
Het bovenwerk van de Adrenaline 18 heeft een frisse nieuwe look gekregen met behulp van soepel engineered mesh. Het mesh zorgt voor een comfortabele pasvorm terwijl de voet goed omvat wordt met behulp van verschillende overlays. Deze overlays zijn niet meer gestikt waardoor de schoen minder grof oogt en ook meteen iets lichter is geworden.

Vertrouwde stabiliteit
De Adrenaline 18 GTS maakt gebruik van BioMoGo DNA demping in de tussenzool. Deze techniek zorgt ervoor dat elke pas de perfecte demping krijgt doordat het reageert op de hoeveelheid druk die op het materiaal uitgeoefend wordt. Door deze demping te combineren met een ‘Crash Pad’ over de gehele lengte van de zool krijg je bij iedere afwikkeling een uiterst soepel loopgevoel. Om te zorgen voor ondersteuning tijdens het afwikkelen maakt de Adrenaline 18 gebruik van een ‘Progressive Diagonal Roll Bar’. Deze plastic versteviging in de tussenzool ondersteunt de voet tijdens het afwikkelen en stuurt het lichaam terug naar een neutraal afwikkelpatroon.

Met de Adrenaline 18 GTS heeft Brooks het model een modern nieuw uiterlijk gegeven maar goed opgelet om niet het vertrouwde loopgevoel te veranderen. Voor een support model in het responsive cushioning segment is de schoen zeer comfortabel en doet zeker niet onder voor vergelijkbare neutrale modellen.

Drop: 12mm
Gewicht Heren: 286 gram (US 9)
Gewicht Dames: 250 gram (US 8)