JUST RUN is een jonge loopgroep uit Almere waar veel hardlopers inmiddels hun plek gevonden hebben. Bij ons kan je als gevorderde of zeer ervaren loper goed trainen, maar ook de beginnende loper of de “herintreders” zullen door onze trainers goed begeleid worden. De kracht van JUST RUN is pittig tot hard trainen in een mooie omgeving en in een prettig gezelschap.

Hardlopen bij JUST RUN is lopen voor jezelf, voor je persoonlijke prestatie en lopen in groepsverband. Ook als je alleen wilt genieten van de natuur en buitenlucht en ondertussen aan je conditie wilt werken is JUST RUN de club voor jou. ledereen krijgt aandacht en voor iedereen is er de mogelijkheid zich te ontwikkelen zoals hij of zij dat zelf wil, of het nu het bereiken van een afstand van 5 km, een marathon of zelfs verder is.

Regelmatig biedt JUST RUN loopprojecten aan voor specifieke groepen. Zo start enkele keren per jaar een cursus voor beginners. Ook kunnen wij u helpen met trainingsschema’s om naar een evenement toe te trainen.

Onder deskundige begeleiding worden alle deelnemers stap voor stap ingewijd in de tips en trucks van het hardlopen; u traint spelenderwijs voor recreatief lopen, duurlopen of zelfs ultralopen, in uw eigen tempo.

Bel voor meer informatie naar JUST RUN 06-11798923 of e-mail naar secretariaat@justrun.nl. Alle trainingen starten vanaf Sporthal Waterwijk.

Meer info:  http://www.justrun.nl