Op zondag 18 juni is het weer zover, dan vindt het grootste hardloopevenement van de regio plaats. Run2Day is voor het derde jaar op rij sponsor van Marathon Amersfoort en komt dit jaar met een spetterende actie: Customize Your Shirt.

Marathon Amersfoort is een feest om te lopen. Of je nu voor een PR gaat op een van de lange afstanden, of dat je voor de eerste keer een 5 of 10 kilometer loopt. Je geniet sowieso van het mooie parcours, de vele aanmoedigingen van het publiek langs de kant en je eigen prestatie.

Speciaal voor deze editie hebben we twee unieke grafische ontwerpen gemaakt rondom Marathon Amersfoort. Het ene ontwerp is in een “retro” stijl, met het topje van de Lange Jan als stralend middelpunt. Het andere ontwerp is een strakke en flitsende variant waarin je “RUN AMF MAR 17” kunt teruglezen. Je kunt vanaf nu terecht bij Run2Day Amersfoort om terplekke jouw favoriete ontwerp op een van de speciaal geselecteerde Asics shirts te laten drukken. Er is een beperkte voorraad (op=op), deze shirts zullen dus echte collector’s items worden!