Op zaterdag 27 januari organiseren wij samen met Run2Forty2 een informatiebijeenkomst over de najaars-marathons van 2018.

 

Wil jij dit jaar de marathon van Berlijn, Chicago, New York, Amsterdam, Valencia of een andere marathon lopen, kom dan naar deze bijeenkomst !

Wij vertellen je alles over het voorbereidingstraject naar één van de marathons komend najaar. Met het trainingsprogramma van RunForty2 zorgen wij ervoor dat je optimaal, fit en “ready to run” aan de start staat van jouw marathon. Of je nu drie, vier of vijf keer per week wilt trainen, of je nu vijf uur, vier uur of drie uur over de marathon wilt doen, iedereen staat onder persoonlijke begeleiding bij Run2Forty2 en wordt via het online trainingsprogramma op zijn/haar niveau klaargestoomd voor de marathon. Bovendien zijn er tweewekelijks gezamenlijke duurlopen waarbij je op eigen niveau en tempo je lange afstanden in de groep kunt afleggen. Ontzettend gezellig en leuk!

Dat Run2Forty2 haar deskundigheid heeft bewezen is duidelijk. Run2Forty2 is No.1 op het gebied van marathon training in Nederland.

Op de bijeenkomst worden ook de reizen naar de Major Marathons van dit najaar gepresenteerd. Run2Forty2 gaat verder dan alleen maar trainen. De kers op de taart is een geweldige reis naar een grote marathon (bijv. Berlijn of Chicago). Ook daarin is Run2Forty2 kwalitatief No.1 in Nederland. Sam en Kazia Blom, grondleggers van Run2Forty2, weten als geen ander hoe de ideale marathonreis eruit moet zien en creëren daarbij een optimale sfeer tijdens de reis. Alleen dan ben jij als loper in staat een persoonlijke topprestatie neer te zetten!

Nieuwsgierig geworden ? Dat snappen wij ! Zaterdag 27 januari om 17.15 uur presenteert Run2Forty2 het complete verhaal bij bij ons in de winkel.
Meld je aan via: https://run2forty2.nl/informatie/marathonpresentaties