Hardlopen is een prachtige sport; het is gezond, je bouwt conditie op en zorgt voor de broodnodige ontspanning. Ondanks een goed en gedegen schoenadvies kan het helaas voorkomen dat je door of tijdens het hardlopen geblesseerd raakt. Om u als onze klant ook in zo´n geval van advies te kunnen voorzien hebben wij wekelijks een zeer ervaren fysiotherapeut in de winkel beschikbaar. Eens in de twee weken op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur houdt fysiotherapeut Edward Nuijten een gratis blessurespreekuur. Heeft u dus een pijntje aarzel dan niet en bel even met de winkel of kom langs voor het maken van een afspraak.

 

Even voorstellen…

fysiotherapeut Edward Nuijten

 

Sinds juni 2007 ben ik gelinkt aan Run2Day als fysiotherapeut en als atleet. Eens in de 2 weken is er een fysiotherapeutisch spreekuur waarbij u mij uw brandende, loopspecifieke, medische vragen kunt stellen. De rest van de week ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij defensie en in die hoedanigheid ook gekoppeld aan het militaire atletiek team. Vanuit mijn werk en mijn, inmiddels lange, triatlon periode heb ik een grote affiniteit met het hardlopen gekregen en heb ik dagelijks te maken met hardloop gerelateerde klachten. Gezien mijn achtergrond en misschien wat speciale kijk op deze problemen, ben ik gevraagd om het medisch spreekuur te gaan doen. Als 42 jarige atleet, die al 20jaar triatlons doet, is het voor mijn leeftijdsgenoten misschien goed te horen dat mijn prestaties de laatste 5 jaar nog steeds vooruit gaan. Het is dus niet vreemd dat ik mijn persoonlijke record op de 10km, dit jaar gelopen heb.

 

10km tijdens Fortis marathon te Utrecht 34.37
5km baanwedstrijd Uden 2003 16.35
Tevens zijn mijn tijden op de olympische distance triatlon op het moment tussen de 2.06 en 2.09 uur.

 

Gezien mijn interesse in de hardloopsport, mijn prestaties op mijn leeftijd, en het werken als fysiotherapeut binnen het Run2day-concept, is dit een prima combinatie om al mijn sportieve en werkgerelateerde interesses samen te voegen.