Speciaal voor onze vaste klant hebben wij de gratis Run2DayCard! Een kaart waarmee je kan sparen en die vele andere voordelen biedt!

 

Uniek spaarsysteem
Bij elke aankoop van minimaal 5 euro of meer spaar je per 5 euro een spaarpunt. Alle gespaarde punten komen overeen met 5% van je totale aankoopbedrag in de spaarperiode*. Op de kassabon staat het totaal aantal gespaarde punten. Jaarlijks wordt je gespaarde bedrag uitgekeerd a.d.h.v. een speciale waardecheque die je thuis ontvangt. Met deze waardecheque kan je aankopen doen bij jouw Run2Day op het totale assortiment. Aangezien de waardecheque 3 maanden geldig is moet je wel snel langskomen om van je voordeel te kunnen profiteren! Bij de aankoop die je doet met de waardecheque, begin je gewoon weer opnieuw te sparen voor de volgende keer.

 

Andere voordelen
Naast het unieke spaarsysteem zijn er nog meer voordelen. Hieronder alle voordelen op een rijtje:

  • Uniek spaarsysteem: spaar 5% van je aankoopbedrag!
  • Als eerste op de hoogte van landelijke Run2Day acties!
  • Gratis Run2Day magazine!
  • Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!
  • Gratis loopanalyse, trainingsschema`s en een gratis eenmalig consult bij onze fysiotherapeut!

Vraag dus snel de Run2DayCard aan en profiteer van alle voordelen! Want je moet wel altijd je Run2DayCard kunnen tonen om gebruik te maken van alle voordelen.

 

Hoe werkt het?
Vraag de Run2DayCard gratis aan bij jouw Run2Day winkel. Wij noteren je adresgegevens en hebben een aantal aanvullende vragen, op die manier voorzien wij jou in de toekomst van relevante informatie. Vanaf dit moment begint je voordeel!

 

*Ben je lid van de KNAU of speciale loop- en sportgroepen dan gelden andere spaarvoorwaarden, vraag hiernaar in de winkel!