Wil jij tijdens de Amersfoort Marathon in juni je eerste of snelste 5km of 10km lopen? Dan hebben wij een trainingsplan. Samen met jouw iRun coaches bereik je jouw doel in jouw eigen tempo. Nieuwe iRun trainingen starten zaterdag 4 maart 2017.

Op zondag 18 juni aanstaande vindt Amersfoorts grootste sportevenement plaats. Tijdens de Amersfoort Marathon worden diverse afstanden gelopen, waarbij veruit het grootste aantal deelnemers de 5 of de 10 kilometer lopen. En laten dat nou net de afstanden zijn waar wij meerdere keren per jaar iRun clinics voor organiseren!

iRun is het loopconcept van Run2Day en laat zien dat hardlopen niet saai of ingewikkeld is maar juist leuk, relaxed en gezond! Een iRun clinic bestaat uit 8 trainingen voor beginnende en lichtgevorderde hardlopers. Deze trainingen zijn elke zaterdagochtend om 09.30 uur. We starten vanuit de winkel en zijn ongeveer een uur bezig. Ben je geen beginnende hardloper maar heb je al een hele tijd niet hardgelopen of wil je aan je techniek werken? Dan zijn de trainingen ook zeker geschikt voor jou.

Naast de 8 gezamenlijke trainingen krijg je bij een iRun clinic wekelijks een trainingsschema in je mail waaruit je kunt lezen wat je zelf die week nog kunt doen. Verschillende iRun coaches uit team Run2Day Amersfoort staan klaar om vanuit hun eigen specialisme jou alle aspecten van het hardlopen te laten ervaren. Bovendien bieden wij je aan om na de 8 weken training wekelijks bij ons te blijven hardlopen zodat je op en top voorbereid aan de start van Marathon Amersfoort staat.

En je hoeft natuurlijk niet mee te doen aan de 5km of de 10km tijdens de Amersfoort Marathon, maar als je je inschrijft voor deze clinic bij Run2Day Amersfoort dan nemen wij jouw inschrijfkosten voor onze rekening. Zeg daar maar eens nee tegen!

Voor meer informatie en inschrijven, ga naar www.irun.nl.

iRun-v2-1-1000x1000