Gratis Workshop ChiRunning – Beperkte inschrijving, dus wees snel!

Op zondag 4 september 2011 organiseert Run2Day Amsterdam & The RUN HOUSE, in samenwerking met David van der Linden, een gratis workshop ChiRunning. Zowel de beginnende als de meer ervaren hardlopers zijn van harte uitgenodigd om Chi Running ervaring op te komen doen!

Het programma:
Datum: Zondag 4 september 2011
Start clinic: 12.00 uur
Einde clinic: 14.30 uur
Locatie: the RUN HOUSE ( gevestigd binnen Run2Day Amsterdam, Overtoom 345-351) & Het Vondelpark
Plaats: Amsterdam
Het programma start met een lezing van David van der Linden, al 23 jaar hardloper, sportpsycholoog en een gecertificeerde ChiRunning en Walking instructeur. David is hardlooptrainer, maar heeft de laatste 10 jaar het lopen van wedstrijden door blessures moeten opgeven. Na het lezen van het boek ‘Born to Run’ van Christopher McDougall komt hij in aanraking met ChiRunning. Hij ging dit bij zichzelf toepassen en werd geheel blessurevrij en ging er beter door hardlopen.

Na deze inspirerende lezing in de RUN HOUSE waarin de techniek van het ChiRunning wordt uitgelegd, worden alle deelnemers uitgenodigd om naar buiten te gaan en in het Vondelpark hun eerste ChiRunning ervaring op te doen. In je sportkleding komen is dus gewenst!
De workshop is geheel gratis. Het enige wat je moet doen om deel te kunnen nemen, is een e-mail sturen naar:
chirunningamsterdam@run2day.nl
met daarin vermelding van je naam en telefoonnummer. Inschrijven kan uiterlijk t/m 31 augustus 2011, echter het aantal inschrijvingen is beperkt ( 50) dus zorg dat je er op tijd bij bent! Bij vorige edities waren de clinics snel volgeboekt.
Wil je nog wat meer info over Chi Running – David van der Linden dan verwijzen we je graag door naar zijn eigen website SLIMLOPEN

Previous

Nike LiveSTRONG running collectie exclusief bij Run2Day Amsterdam

Next

Runningtherapie kennismakings workshop

4 Comments

 1. Leantine Mulder

  Looking forward very much to do clinic!

 2. Perihan Utlu

  Ik zou graag deel willen nemen aan de ChiRunning workshop op zondag 4 september van 12.00 tot 14.30 uur in het Vondelpark.
  Graag ontvang ik een bevestiging.
  Alvast dank!
  Met vriendelijke groet,
  Perihan Utlu.

 3. Barry

  Helaas, zie ik dit te laat. Is er ninnenkort weer een workshop?

  • Run2Day HD

   Er zal er zeker weer eentje gaan komen. Hou de site van Amsterdam in de gaten zou ik zeggen.

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2016 www.run2day.nl