Nu al goede voornemens voor 2018?
Begin (opnieuw)met hardlopen!
Start zaterdag 6 januari.

iRun hardlooptraining voor beginners, start 6 januari!
Jij hebt een doel, wij een trainingsplan. Samen met jouw iRun coach bereik je jouw doel in jouw eigen tempo.
Train met ons voor je eerste 5 km! Samen met jouw iRun coach loop je na 8 weken 5 km in je eigen tempo. De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau en je leert hoe je verantwoord en lekker kunt hardlopen. Enthousiaste iRun coaches zorgen voor 8 inspirerende looptrainingen. Na de training staat er een verfrissend drankje voor je klaar en vertelt je iRun coach hoe je die week zelf kunt trainen.

In welke tijd jij de 5 km straks kunt lopen, is niet belangrijk. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een middel om je beter over jezelf te voelen staan voorop.
Waar en wanneer

We starten 6 januari vanuit de winkel aan de Ceresstraat 7 in Assen. De trainingen zijn op zaterdagochtend, beginnen om 09:30 uur en duren ongeveer 1 uur. Als je je inschrijft ontvang je een e-mail met informatie rondom de trainingen.
Voorafgaand aan de eerste training zal er een informatiebijeenkomst georganiseerd worden in de Run2Day winkel . Hiervan ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Naast 8 leuke trainingen krijg je ook een loopschema in de vorm van huiswerk mee, zodat je ook zelfstandig leert werken aan je conditie.

De kosten bedragen €49,95 voor 8 trainingen
Aanmelden? Mail naar assen@run2day.nl
LOOP MET ONS MEE!