Op maat gemaakte schoenen bij Run2Day Assen met 100% persoonlijke inlegzolen.

Bij Run2day Assen werken we, naast de videoanalyse, met de FootBalance voetanalyse en de mogelijkheid om te kiezen voor op maat gemaakte zolen in minder dan 10 minuten!

De noodzaak van een correcte voetpositie
Je voeten zijn als een platform voor je hele lichaam. Vaak komen spier- en gewrichtspijnen in de rug, heupen, knieën en enkels door een incorrecte positie van de voeten.

Uniek
Ons FootBalance concept biedt de unieke combinatie van een computerondersteunde voetanalyse en 100% op maat gemaakte inlegzolen. Deze inlegzolen ondersteunen je voeten in de juiste neutrale positie en helpen bij een correcte stand en lichaamshouding.

Op maat gemaakt
Niemands voeten zijn gelijk en zelfs bij je eigen twee voeten zit er verschil tussen links en rechts. FootBalance zolen worden 100% op maat gemaakt naar jouw voeten voor de perfecte pasvorm. Hierdoor krijg jij echt een hardloopschoen op maat!

Bewezen
FootBalance is ontwikkeld door medische professionals in samenwerking met fysiotherapeuten, podologen en professionele atleten. Alles voor een betere voetgezondheid.

Niet goed geld terug
De zolen kosten €59,90 per paar. Mochten ze onverhoopt niet aan je wensen voldoen, dan kan je ze binnen 30 retourneren. Dan krijg je je geld terug.