Dinsdag 14 mei t/m 17 mei 2019

Loop een (halve) Marathon in 4 avonden!

Het is de eerste editie van de Hardloop 4-daagse in Breda.

Ga de uitdaging aan en loop 4 avonden achter elkaar 10,5 km. Op het einde van de week heb je dan een marathon volbracht! Een halve marathon kan ook; je loopt dan elke avond 5,3 km.

Bij de Hardloop 4-daagse Breda gaat het vooral om de fun en het is dus dan ook geen echte wedstrijd, maar omdat we gek zijn op timers en uitslagen is er WEL een tijdsregistratie.

Datum: 14 t/m 17 mei 2019

Locatie: Atletiekvereniging SPRINT

Start: 19.30 uur

Tijdslimiet

Loop je de 10,5 dan moet je binnen 1 uur en 20 minuten finishen. Voor de 5,3 km moet je binnen de 45 minuten finishen. Let op: het is GEEN wandelevenement.

Parcours

Elke avond is er een (grotendeels) ander parcours. Het parcours bestaat uit verharde delen over de weg en onverharde delen door het bos. Het parcours wordt aangegeven door middel van bewegwijzeringsbordjes en daar waar nodig staan verkeersregelaars en/of vrijwilligers. De aanwijzingen van deze vrijwilligers dienen te allen tijde opgevolgd te worden.

Inschrijven:

De inschrijving is vanaf nu geopend en is mogelijk t/m woensdag 1 mei. Na-inschrijven kan alleen, als we niet zijn uitverkocht, op de 1e avond(14 mei) tot een half uur voor de start; tot 19.00 uur dus. Inschrijvingen kunnen alleen contant betaald worden, geen PIN!

Het inschrijfgeld voor zowel de 5,3 km als de 10,5 km bedraagt € 30,-.

Dat is inclusief een supertoffe herinneringsmedaille  en functioneel hardloopshirt. (alleen bij deelname van alle 4 avonden) Een gedeelte van de opbrengst van deze eerste hardloop 4-daagse komt in 2019 ten goede aan: Aangepast Sporten van AV SPRINT!

Wil je maar 1 avond meelopen dan kun je jezelf op die bewuste avond tot 30 minuten voor de start inschrijven in de kantine van SPRINT. De kosten voor een losse avond zijn: € 8,- (hiervoor is geen voorinschrijving mogelijk en alleen mogelijk als we niet uitverkocht zijn.)

Startnummers:

Startnummer en shirt kun je in de week voorafgaand afhalen bij Run2Day Breda aan de Nieuwstraat 33 of voorafgaand aan de 1e avond bij de inschrijving. Je gebruikt hetzelfde startnummer voor 4 avonden. Na de finish wordt je startnummer afgestempeld voor die avond.

Herinnering:

Alle deelnemers die vier avonden hebben deelgenomen, ontvangen op de laatste avond de prachtige herinneringsmedaille.

Verzorging:

Langs de route van de 10,5 km is er ongeveer halverwege een waterpost ingericht. Na de finish is er water en fruit voor alle deelnemers.

Parkeren:

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van SPRINT. Gezien het beperkt aantal plaatsen (zeker op de reguliere trainingsavonden) raden wij iedereen aan om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Kleedruimte/faciliteiten SPRINT:

De kleedruimtes en douches van SPRINT kunnen worden gebruikt. In de hal van het clubhuis zijn kluisjes, deze kun je gebruiken met € 1,- muntstuk. Na gebruik krijg je de munt weer terug. Aan de bar kun je zowel contant als met PIN betalen.

EHBO:

Ieder avond is er EHBO aanwezig bij SPRINT.

Afsluitende avond:

Op de afsluitende avond (vrijdag) zorgen we na afloop voor muziek en veel gezelligheid in de kantine van SPRINT. Ook is er een ludieke prijsuitreiking! Hier kan je wel met PIN betalen. Kortom dat wil je niet missen!

Meer info:

Run2Day Breda/076-5204072

De kleine lettertjes:

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Veiligheid:

De deelnemers maken deel uit van het verkeer en moeten de verkeersregels naleven. Op bepaalde punten staan verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden waar aandacht voor extra veiligheid gewenst is.

Het is NIET toegestaan om deel te nemen met een hond.

Powered by: