De 150e deelnemer heeft zich aangemeld!

Dat betekent dat wij onze doelen hebben bijgesteld. In het begin spraken we onderling de wens uit voor de eerste editie 100 deelnemers te krijgen. En nu, met nog elf weken te gaan, staat de teller al op 150.

De 150e aanmelding is van Trudy van der Horst. Zij heeft inmiddels twee startbewijzen voor de KLM Urban Trail Breda op 24 maart aanstaande ontvangen. Veel plezier hiermee, Trudy!

Ondertussen zijn we druk met de voorbereidingen op de eerste Hardloop 4-daagse Breda! Zo hebben we bijvoorbeeld vier avonden lang vrijwilligers nodig. Ken jij iemand die ons één of meerdere dagen wil helpen op dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 mei, vraag hem of haar dan een mailtje te sturen naar breda@run2day.nl. We hebben vrijwilligers nodig voor de inschrijftafel, de drankpost onderweg, fietsers die voor de groep uitfietsen, etc. Maar ook EHBO-ers en verkeersregelaars.

Tot slot weer wat feitjes over de deelnemers:
De vrouwen blijven nog steeds in ruime meerderheid. 32% van de deelnemers zijn mannen en maar liefst 68% zijn vrouwen. Mannen, waar blijven jullie aanmeldingen?
40 personen gaan voor de halve marathon en 110 gaan voor de hele.
In leeftijden is niet veel veranderd; de jongste deelnemer is nog steeds 23 jaar en de oudste 68.
We waren trots op een deelnemer uit België en zijn nu nóg trotser, want inmiddels hebben we 3 deelnemers uit België! Onze deelnemers komen uit 27 verschillende plaatsen.

Heb je de eerste nieuwsbrief gemist? Lees deze dan terug op onze website.

#H4DB