Het is natuurlijk heerlijk dat we gewoon kunnen blijven lopen en in veel gevallen zelfs iets meer dan normaal! Maar we beginnen de wedstrijdjes natuurlijk wel te missen!

Op Woensdag 01 Juli organiseren we een RUN2DAY BREDA 5K RACE!

Dus dit is meer dan een “gewoon” 5km rondje!

Je bereid jezelf voor alsof het een wedstrijd is en gaat ook daadwerkelijk voor een snelle 5km. Ga naar onderstaande STRAVA link, wordt snel lid van onze CLUB en zeg dat je erbij bent:

https://www.strava.com/clubs/296391/group_events/730083

Je kunt op 2 manieren deelnemen:

* Je bedenkt een goed/snel en vooral VEILIG 5km rondje in je eigen omgeving en gaat deze op een gepast tijdstip op 1 Juli lopen. Gebruik bij het posten op STRAVA in de TITEL de #R2DBREDA5K (niet in de omschrijving!) zodat we weer een mooie heatmap van alle 5k’s gaan zien!

* Wij zullen een op een (nog geheime) locatie in Breda een 5KM ronde uitzetten met een heuse START/FINISH lijn op de grond! Dit maakt het natuurlijk NOG echter en geeft je nog meer het wedstrijdgevoel! 📷 We zullen deze ronde DEZE WEEK communiceren aan jullie. Je kunt natuurlijk zelf bepalen wanneer je deze RACE gaat lopen op 1 Juli, en ook dan graag op STRAVA posten met #R2DBREDA5K in de TITEL.

Deelname is natuurlijk GRATIS!

Gebruik je geen STRAVA dan kun je natuurlijk ook meedoen! Stuur ons dan een screenshot van je run en we zullen je opnemen in de ranking.

5KM is een wedstrijdafstand die je misschien niet zo vaak loopt en het is des te leuker om dat nu eens een keer te doen!

We maken natuurlijk sowieso een klassement op want dat is en blijft altijd leuk!

We hopen dat jullie er allemaal bij zijn op RACEDAY 1 JULI!

#R2DBREDA5K