We gaan weer wat leuks doen in de laatste maand van het jaar…De Run2Day Breda Holiday Series!

4 Races die je gewoon vanuit thuis kunt doen, alleen of samen met je loopmaatje! We bouwen op van een 5km t/m een halve marathon! Kortom je kunt er geleidelijk aan lekker in komen. Dit zijn de races:

13 December: FAST 5KM

20 December: RUN RUDOLPH RUN 10KM

27 December: X-MAS HANGOVER 15KM

03 Januari: NEW YEAR’S HALF 21,1KM

Kortom lekker een stok achter de deur om te blijven lopen en een mooie opbouw richting 2021 waar we hopelijk weer snel ECHTE wedstrijden kunnen gaan lopen!

Natuurlijk mag je je run ook op een andere dag doen!

We zullen op STRAVA events aanmaken voor alle 4 de runs in de RUN2DAY BREDA CLUB. Dus…..wordt lid van de Run2Day Breda club en geef aan dat je meedoet aan de events! Je wordt er dan ook elke week aan herinnert en dat is altijd fijn! 🙂

Natuurlijk wacht er voor iedereen die heeft meegedaan een mooie digitale badge!

Deelname aan de Holiday Series is natuurlijk GRATIS, maar………..

Een donatie voor ons onderstaande goede doel stellen we enorm op prijs!

In de december maand willen we een leuk bedrag inzamelen voor:

Woonzorgcentrum Elisabeth Breda afdelingen dementie

Dieren hebben een positieve uitwerking op mensen met dementie. Door dementie kunnen de hersenen informatie niet meer goed verwerken. Bij sommige mensen verloopt de achteruitgang heel snel. Anderen kunnen nog jarenlang een redelijk gewoon leven leiden.

Op woonzorgcentrum Elisabeth wonen op drie afdelingen mensen met een vorm van dementie. Afdeling Wintmolen is een van deze afdelingen. De mensen die op deze afdeling wonen hebben dementie in een dusdanige vorm dat ze niet meer zelfstandig kunnen leven. De psychologische en sociale problemen waar zij mee te maken hebben vraagt om een belangrijke en specifieke aanpak. Zo kunnen we hen zo goed mogelijk ondersteunen en bijstaan.

Voor veel bewoners van Wintmolen hebben muziek en dieren een positieve uitwerking op het welbevinden. Dieren geven een gevoel van geborgenheid, iets om voor te zorgen en iets om liefde aan te geven. Vandaar dat we de bewoners graag willen laten genieten van een interactieve robot kat. Hier gaan we de komende maand geld voor ophalen zodat we zoveel mogelijk robot katten kunnen aanschaffen voor woonzorgcentrum Elisabeth!

Marie-Louise Colin is een gepassioneerde marathonloopster EN werkzaam bij woonzorgcentrum Elisabeth! Tijdens onze gezamenlijke duurlopen verteld ze regelmatig over haar werkzaamheden en waar ze allemaal tegenaan lopen in deze lastige COVID-19 periode! Hier is het idee ontstaan om iets leuks te doen voor de bewoners op de afdeling waar Marie-Louise werkt.

Kortom we zouden het geweldig vinden als je een kleine donatie kunt/wilt doen als deelnemer aan de Holiday Series!

DONEER HIER!

Bedankt voor je donatie en heel veel plezier met de Holiday Series!