De Run2Day Breda Summer Grand Prix is iets heel tofs om jullie allemaal gemotiveerd te houden gedurende de zomermaanden Juli & Augustus! Wij gaan ervoor zorgen dat je in deze periode je eigen stad BREDA hardlopend nog beter leert kennen.

Hoe werkt het?

De Grand Prix start op maandag 6 Juli, maar je kunt natuurlijk op elk moment starten en aanhaken tot aan eind augustus!

Elke week op maandag zullen we 1 nieuwe route “vrijgeven” en die kun je dan gaan lopen op een moment dat het jou uitkomt. In totaal zijn het 8 prachtige routes! De routes blijven beschikbaar, dus je kunt ze ook op een later moment lopen als het in een bepaalde week niet lukt. De afstanden van de gevarieerde routes zullen allemaal tussen de 5 en 10km liggen. De routes zullen we op de website en via Facebook/ Instagram communiceren aan jullie. Het doel is om jullie ook andere delen van onze mooie stad Breda te laten zien waar je ook schitterend kunt hardlopen! Je mag de routes uiteraard ook in een andere volgorde lopen dan dat wij ze publiceren.

Laat zien dat je meedoet aan de Run2Day Breda SUMMER GRAND PRIX en post je runs/foto’s met de #R2DSUMMERGP & @run2daybreda . Dan kunnen wij jullie volgen en dat willen we heel graag! 🙂

Als je ons begin september  kunt laten zien dat je alle 8 runs volbracht hebt dan ontvang je een mooie oorkonde en een leuke verrassing van ons!

Deelname aan de RUN2DAY SUMMER GRAND PRIX is GRATIS!

Ben jij er ook bij?

#R2DSUMMERGP

De routes:

Week 1(6 t/m 12 Juli) Route 1: Rondje Markdal

Week 2(13 t/m 19 Juli) Route 2: Rondje Haagse Beemden Polder

Week 3(20 t/m 26 Juli) Route 3: Rondje Liesbos

Week 4(27 Juli t/m 2 Aug) Route 4:Rondje Wolfslaar

Week 5(3 t/m 9 Augustus) Route 5: Rondje Centrum/Singels

Week 6(10 t/m 16 Aug) Route 6: Rondje Cadettenkamp/Waterdonken

Week 7(17 t/m 23 Aug) Route 7: Aogse Markt/Trippelenberg

Week 8(24 t/m 30 Aug) Route 8: Blind Walls/Centrum