Sinds 2008 gevestigd aan de Nieuwstraat 33 in het hartje van Breda!

We zijn 7 dagen per week geopend dus je kunt altijd bij ons terecht. Wij voorzien hardlopend Breda en omgeving van ons vertrouwde advies en de tofste spullen! Voor ons uitgebreide schoenadvies maken we een uitgebreide loopanalyse:

  • statisch met ons footbalance systeem.
  • dynamisch met de videocamera.
  • professionele hardloopband zodat je wat langer je schoen kunt uittesten.
  • desgewenst kunnen we zooltjes op maat maken.

Wil je graag een afspraak maken dan kan dat gewoon via onze website:

http://Afspraken-run2daybreda.nl

Je kunt altijd gewoon binnenlopen voor een loopanalyse of advies voor kleding /accessoires. We staan ook klaar om alle vragen mbt jouw trainingen/schema of doelen te beantwoorden! Daar worden wij blij van!

Run2Day Breda is al jaren partner van de Bredase Singelloop, het mooiste en gezelligste hardloopevenement van het zuiden! Regelmatig organiseren we ook toffe events zoals de Hardloop 4-daagse, Marathon van Breda en zo nu en dan een leuke social run.

Elk jaar begeleiden we veel lopers op weg naar hun marathon! Puur vanuit eigen ervaring en passie! Deze energie willen we graag overbrengen op onze deelnemers. In samenwerking met onze reispartner TUI Sports bieden we elk jaar weer mooie hardloopreizen aan. Kijk hiervoor op onze website: www.42195breda.com

Ook voor bedrijven verzorgen wij trainingen, trainingschema’s en voorzien ze van mooie hardloopshirts in de huisstijl van het bedrijf. Kortom, alles is mogelijk!

Onze passie voor hardlopen in elke vorm delen wij graag met jullie:

Door Runners Voor Runners

Run2Day Breda

 

Neem contact met ons op via:

Breda@run2day.nl

076-5204072

of loop gewoon even binnen in onze winkel aan de Nieuwstraat 33 in het centrum van Breda.