Op 3 maart vindt de eerste editie plaats van de Den Bosch Night Run, een leuk hardloopspektakel startend bij de Pettelaar. Wij zijn trost partner te zijn van dit evenement!

Starten na zonsondergang

De Den Bosch Night Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. Het circa 7 kilometer lange parcours (twee ronden) staat garant voor een sprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid, maar is verder zo donker als de nacht en wordt slechts op enkele plaatsen verlicht! Iedere deelnemer loopt daarom met een headlight.

Afterparty

Na afloop rechtstreeks naar huis? Helemaal niet! De Den Bosch Night Run wordt tradioneel afgesloten met een knallende DJ-set.

Inschrijven

Inschrijven en meer info? Den Bosch Night Run

Je startnummer kun je bij ons ophalen!

Startnummers kun je van 23 februari t/m vrijdag 2 maart (18.00 uur) ophalen bij Run2Day. Ben je niet in de gelegenheid om in deze week jouw startnummer op te halen, dan kan dat ook nog op zaterdag 3 maart tussen 18.30 en 19.30 uur bij de tent op de Pettelaarse Schans. Houd de mail bij de hand (uitgeprint of smartphone) bij het ophalen van jouw startnummer.