UNICEF nodigt je uit om gratis deel te nemen aan een hardloopclinic met oud-Olympiër Marko Koers.
Volop in training voor een najaarsmarathon? Of gewoon zin in een top hardloopclinic onder leiding van een echte topatleet? Kom dan op zondag 29 oktober naar de gratis UNICEF-hardloopclinic in het Haagse Bos, onder leiding van oud-Olympiër Marko Koers. Vanaf 11.00 uur ben je welkom! Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

UNICEF is aan verschillende hardloopevenementen verbonden. Onlangs stonden duizenden lopers aan de start van de Vredesloop en ook in maart is dit het geval bij de CPC.  De gratis clinic in het Haagse Bos is mede bedoeld als voorbereiding op de UNICEF Rift Valley Marathon Experience in Kenia, die van 12 tot en met 20 mei voor het allereerst wordt gehouden. Een groep Nederlandse marathonlopers krijgt de mogelijkheid een exclusieve marathon dwars door Kenia te lopen onder begeleiding van wereldtopper Lornah Kiplagat. De deelnemers zorgen er bovendien met het ophalen van sponsorgelden voor dat verschillende scholen in het gebied water en sanitaire voorzieningen krijgen. Daarnaast krijgen duizenden Keniaanse kinderen voorlichting over hygiëne.

Marko Koers – voormalig Olympiër én supporter van de UNICEF Rift Valley Marathon Experience – geeft de gratis clinic op 29 oktober vanaf 11.00 uur en duurt tot 13.00 uur (inclusief de mogelijkheid een broodje mee te eten) De exclusieve training is  bedoeld voor de deelnemers aan de marathon, maar ook andere belangstellende (marathon)lopers zijn meer dan welkom. Gezien het beperkte aantal plaatsen voor de clinic is tijdige aanmelding voor deze training gewenst.