Ik ben 26 jaar en geboren in Rockanje! Daar heb ik 24 jaar gewoond en woon sinds 1,5 jaar in Den Haag. Ik vind Den Haag een wereld stad! Het heeft alles, strand, duinen, stad en veel allure! Ik liep vorig jaar mijn eerste hardloopwedstrijd tijdens de 10 km van de Cpc.

Ik begon in Jan 2017 met hardlopen en wilde de CPC via werk lopen. Want ik werk voor het rijk (Economische Zaken) en daar sponsoren ze je startnummer. Het leek mij super gaaf om in eigen stad een 10 km te lopen (aldus 2017).

Toen ik ondervond dat ik heel erg makkelijk hard liep ben ik in juni 2017  lid geworden van Haag atletiek. Dit was mijn eerste echte serieuze ervaring met prestatiegericht trainen via een schema. Ik heb inmiddels 4 halve marathons gelopen met steeds een dikke PR. Ik ben halve Française en hierdoor heb gekozen voor  de marathon van Parijs in 2018. In december 2017 liep ik een 3e plaats in Linschoten tijdens de halve en ook op het zomer Agium circuit werd ik 2e overall.

De passie voor het lopen is ineens ontstaan. Ik heb altijd heel fanatiek de dressuur sport beoefend alleen na wat ernstige val partijen heb ik besloten me te focussen op dressuur training en het verkopen van paarden. Ik ben een energiek sportmens van nature. Ik schaats, zwem en fiets ook heel graag. Wie weet komt er een triatlon aan.
Mijn ambities zijn: van de zomer knallen op de korte afstanden. De 5 en 10 km.

Van de zomer ga ik zowiezo weer de Golden ten lopen in Delft. Dat was vorig jaar zo gezellig. Ik hoop dit jaar zeker op een podium plaats want vorig jaar was ik 5e.

  • PR: 5k 20.18
  • PR: 10k 41.40
  • PR halve: 1.32.04
  • PR hele: 3.32.53