Adidas en Run2Day Den Haag nemen jou graag mee voor een onvergetelijke experience op DINSDSAG 19 JUNI! We hebben namelijk iets te vieren, de lancering van de volledig vernieuwde adidas hardloopcollectie: SolarBOOST. De SolarBOOST illustreert de magische energie die je krijgt van het lopen tijdens zonsop- en zonsondergang. Altijd al willen weten wat dit met je doet? We gaan het samen beleven!

Schrijf je in via denhaag@run2day.nl

We verzamelen op een mooie locatie. Het team van Run2Day Den Haag en Adidas zal voor je klaar staan om je mee te nemen op deze volledig verzorgde run waarbij we de zonsondergang gaan beleven op een manier zoals je dat nog nooit eerder gedaan hebt. Spektakel gegarandeerd!
Op deze avond krijg jij de kans om als een van de eerste de nieuwe SolarBOOST uit te proberen. De SolarBOOST is de schoen voor jou als jij op zoek bent naar een schoen met de beste performance, comfort en energy return en is geinspireerd op NASA technologie.
Ben je niet in de gelegenheid om mee te lopen maar wil je ze wel testen? Kom dan gewoon langs dewinkel en kun je vrijblijvend een gratis analyse laten uitvoeren door het Adidas & Run2Day team.