logospartaAl 56 jaar kan je bij atletiekvereniging Sparta terecht om volop te sporten en hard te lopen. De club telt zo’n 650 leden en heeft naast haar, wellicht bekende, locatie in het Zuiderpark sinds korte tijd ook de beschikking over een nieuwe atletiekaccomodatie in Voorburg.

Deze tweede vestiging is vooral populair onder de ruim driehonderd leden die komen uit de regio Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg en uiteraard Voorburg. Vanuit beide afdelingen worden vele trainingen gegeven en is er voor elke veel disciplines een tijdstip en een trainer. De trainingen, evenementen en loopcursussen worden verzorgd door enthousiaste trainers die allen door de KNAU gecertificeerd zijn en al vele jaren training geven bij onze vereniging. De loopgroepen trainen In het Zuiderpark op dinsdag- en donderdagavond,van 19.00 uur tot 20.30 en in Voorburg op maandag- en woensdagavond, van 20.15 uur tot 21.30 Er zijn verschillende niveaus als het gaat om snelheid en afstand. Overigens kan de recreatieve hardloper ook overdag trainen bij AV Sparta. Dat gebeurt in het Zuiderpark op maandag- , woensdag- en vrijdag-ochtend van 9.30 tot 11.00. En in Voorburg op woensdagochtend van 9.30 tot 11.00. Mocht u enthousiast zijn dan is het mogelijk een aantal keer vrijblijvend te komen kijken en mee te doen. Neem ook een kijkje op de site: www.avsparta.nl

Ook voor leden van AV Sparta geldt de 10%-kortingregeling aan de kassa, en 15% korting op de pas bij Run2Day Den Haag – de ultieme hardloopwinkel. Vergeet niet je ledenpas mee te nemen. Mocht uw loopgroep op zoek zijn naar passende groepskleding doet Run2Day graag een aantrekkelijk aanbod en volop keus!