1 – Saucony Stride Lab komt naar Run2Day Den Haag!

Ben jij toe aan nieuwe schoenen en ben je niet zeker welke schoenen het best bij jouw loopstijl passen? Dan hebben wij mooi nieuws voor je, want het Saucony Stride Lab bezoekt ons!

Kom op 30 en 31 januari naar Run2Day Den Haagen de Saucony expert maakt een volledige 3D Loopanalyse! Ga naar www.stridelab.nl en plan een afspraak in de online agenda.

 

2 – 3D Loopanalyse met Saucony Stride Lab

Bij Saucony sta jij als loper altijd centraal. Het Saucony Stride Lab werkt met 3 hogesnelheidscamera’s vanuit verschillende hoeken. Zo krijg je onder andere inzicht in de stand van je heupen, de uitstrekking van je onderbeen en de buiging van je knie. Factoren die jouw loopstijl bepalen en uiteraard óók je schoenkeuze! Ga snel naar www.stridelab.nl en maak een afspraak in de online agenda.

 

3 – Schoenadvies van de bovenste plank!

De analyse met 3 hogesnelheidscamera’s door het Saucony Stride Lab is echt uniek! Jouw loopstijl wordt in 360 graden perspectief geregistreerd en vervolgens door de Saucony expert aan een schoenadvies gekoppeld. Met recht een analyse van de bovenste plank! Ga naar www.stridelab.nl en maak een afspraak in de online agenda.

 

4 – Nog maar een paar plekken vrij voor het Saucony Stride Lab

Op 30 en 31 jnauari is het Saucony Stride Lab bij Run2Day Den Haag voor een innovatieve 3D loopanalyse waarin ook de stand van de heupen, de uitstrekking van het onderbeen en de buiging van de knie worden geanalyseerd. Er zijn nog slechts enkele tijden beschikbaar. Ga snel naar www.stridelab.nl en claim jouw tijd.