iRun is het loopconcept van hardloopspeciaalzaak Run2Day. iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond!

De clinics starten op zaterdag 8 september 2018 om 09.30 uur vanuit de winkel aan de Nieuwstraat 37 in Deventer.

0-5 km voor beginners …

Train met ons voor je eerste 5km! De 5km is een mooie afstand om mee te beginnen. Samen met jouw iRun coach loop je na 8 weken 5km in je eigen tempo. De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau en je leert hoe je verantwoord en lekker kunt hardlopen. Enthousiaste iRun coaches zorgen voor 8 inspirerende looptrainingen. Na de training staat er een verfrissend drankje voor je klaar en vertelt je iRun coach hoe je die week zelf kunt trainen. In welke tijd jij de 5km straks kunt lopen, is niet belangrijk. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een middel om je beter over jezelf te voelen staan voorop. iRun wil jouw inspirator zijn om ook na de trainingen lekker te blijven hardlopen. Met iRun laten de coaches zien dat hardlopen pure fun is en daarom beslist ook iets voor jou!

… of 5-10 km voor gevorderden

Je kunt een half uur aaneengesloten lopen maar dat is voor jou niet genoeg … je wilt verder  komen. Misschien wil je deelnemen aan een 10km wedstrijd of meer, maar hoe bereik je dat? Op zaterdag 8 september 2018 starten ook de iRun 10km trainingen. Naast 8 uitdagende trainingen krijg je ook loopschema’s in de vorm van huiswerk mee, zodat je ook zelfstandig je conditie verder kunt opbouwen.

Kosten en inschrijven

De kosten voor de iRun 5km en 10 km trainingen bedragen 49,95 euro. Naast de 8 wekelijkse trainingen ontvang je van jouw iRun coach ook gratis loopschema’s zodat je zelfstandig aan je conditie kunt werken en je uiteindelijk jouw doel bereikt. Professionele begeleiding, plezier en persoonlijk advies staan hierbij hoog in het vaandel. Onze trainers hebben een ruime ervaring en beschikken over een KNAU trainersdiploma.

10% korting bij Run2Day Deventer

Zolang de traininigen duren kun je met 10% korting shoppen in de Run2Day winkel!

Aanmelden

Klik hier voor het aanmeldingsformulier

iRun hardlooptrainingen bij hardloopspeciaalzaak Run2Day Deventer.