U bent een geoefend loper en denkt erover de stap te wagen naar de marathon? Wellicht heeft u al eens een marathon gelopen en wilt u nu toch echt uw tijd eens flink verbeteren?

Run2Day in Deventer biedt in samenwerking met Run2Forty2 een compleet pakket van marathontrainingen en -reizen naar de mooiste marathons in binnen- en buitenland zoals: Barcelona, Rotterdam, Berlijn, Chicago, New York en Boston.

Op de foto ziet u de groep die afgelopen najaar de Chicago marathon heeft gelopen. Hebben ze het allemaal gehaald? Jazeker!

 

Zorgeloze voorbereiding

Run2Forty2 neemt u alles uit handen in de voorbereiding op uw marathon. Na ongeveer 5 tot 7 maanden trainen, met een persoonlijk schema van 3 trainingen per week, kunt u uw marathon met succes volbrengen.

Een professioneel-team staat al sinds 2006 klaar voor persoonlijke begeleiding van de hardlopers op weg naar hun marathon. Dit deskundige team bestaat uit gespecialiseerde marathontrainers, een sportfysiotherapeut, een sportdiëtiste, een sportmasseur en ervaren reisbegeleiders.

Persoonlijke aandacht staat bij Run2Forty2 hoog in het vaandel en uw eigen trainer gaat zelfs mee! Kiest u voor een marathon in het buitenland dan verblijft u in de betere 4 sterren hotels in Barcelona, Berlijn, Chicago, New York of Boston. De hotels zijn altijd zo dicht mogelijk bij start en finish gelegen. De reistijden zijn zo gunstig mogelijk gepland, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf.

 

Informatie en aanmelden

Twee keer per jaar organiseert Run2Forty2 informatieavonden waarin haar trainingsfilosofie wordt uitgelegd en presenteert zij ook het zorgvuldig samengestelde reisprogramma.

Voor sommige marathons is er een beperkt aantal startnummers beschikbaar. Wilt u vrijblijvend voorinschrijven dan kan dat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met deventer@run2day.nl of kijken op www.run2forty2.nl.

 

Wij regelen alles voor u. Het enige dat u zelf hoeft te doen is … lopen!

 

R2F2 Ber2015 - 4(1).jpg_800x600