Saucony Stride Lab komt weer naar Run2Day Eindhoven!

Ben jij toe aan nieuwe schoenen en ben je niet zeker welke schoenen het beste bij jouw loopstijl passen? Dan hebben wij écht mooi nieuws voor je. Het Saucony Stride Lab komt speciaal voor jou bij ons op bezoek!

Kom op donderdag 19 of vrijdag 20 oktober naar Run2Day Eindhoven en de Saucony Stride Lab expert Vincent maakt een volledige 3-D analyse van jouw hardloopstijl met alles erop en eraan. High speed camera’s, extra licht, kennis en kunde van de expert én een ultra moderne loopband. Zo krijg je o.a. inzicht in de stand van je heupen, de uitstrekking van je onderbeen en de buiging van je knie. Factoren die jouw loopstijl bepalen en uiteraard óók je schoenkeuze. Echt een unieke mogelijkheid dus.

We zien je graag op 19 of 20 oktober!

Online afspraak maken doe je via deze link

Hieronder een impressie van een eerder bezoek van het Saucony Stride Lab aan onze winkel.

This slideshow requires JavaScript.