Naast core-stability is het heel belangrijk dat hardlopers een goede heupstabiliteit hebben. Hardlopers met een goede heupstabiliteit hebben minder snel blessures en een effectievere en betere loophouding. Een goede heupstabiliteit is dus bevorderend voor je snelheid, kracht, werkt blessure preventief en lost sommige blessures op. Je kunt op een makkelijke manier je heupstabiliteit verbeteren door oefeningen toe te voegen aan je warming up of training.

Daarom organiseren wij in samenwerking met Ben Vriends op 1 november een gratis heupstabiliteit clinic. De clinic bestaat uit ongeveer 30 minuten presentatie over heupstabiliteit voor hardlopers (van alle niveaus) en 45 minute actieve clinic buiten met Pure elastieken. Terug in de winkel staat koffie/thee/water klaar en is er tijd voor eventuele vragen.

Het programma

Wanneer: woensdag 1 november 2017
Waar: Run2Day Eindhoven, Geldropseweg 19-23
Inloop: vanaf 18.45 uur
Start: 19.00 uur
Einde: ongeveer 21.00 uur

Aanmelden