Wat doet Run2Day?

Ook bij Run2Day Eindhoven vindt je alles op het gebied van hardlopen. In de ruime en overzichtelijke winkel hebben we niet alleen het nieuwste maar uiteraard ook het meest complete en actuele assortiment op hardloopgebied! Kortom, 200 vierkantemeter hardloopplezier!

Het Run2Day team in de winkel bestaat uit diverse enthousiaste  lopers, van recreatief tot gevorderde, deze zorgen voor een deskundig en persoonlijk schoen-, en kledingadvies. Echte ervaringsdeskundigen dus!

Hardloopschoenen

Een uitgebreide collectie van topmerken als  Adidas, Asics, Brooks, Hoka, New Balance, Nike, Mizuno en Saucony.  Binnen dit gamma hebben we voor elk type loper (beginner of gevorderde) trainingschoenen, wedstrijdschoenen of spikes in dames- en herenuitvoering. Ook de jonge runners kunnen bij ons terecht voor hardloopschoenen in kleine maten. Later dit jaar zal deze Kidscollectie compleet worden gemaakt met kleding en accessoires.

Digitale loopanalyse

Voor het maken van een verantwoorde schoenkeuze maken wij met behulp van een speciaal ontworpen softwareprogramma een gratis digitale loopanalyse op de 12 meter lange loopbaan in de winkel. Alleen op deze manier is het mogelijk om voor elke  individuele loper de meest geschikte en comfortabele schoen te bepalen. Voor deze loopanalyse hoef je geen afspraak te maken, loop maar binnen wanneer het jou het beste uitkomt! (Sportkleding hoeft ook niet!)

Functionele kleding

Ook vindt je bij Run2Day Eindhoven een compleet assortiment aan hardloopkleding. Deze functionele kleding van merken zoals o.a. Nike, Adidas, Saucony, Craft, Asics, Odlo en Falke zorgt voor het compleet maken van je hardloop/fitness outfit. Alle kleding is gemaakt van de beste materialen in de meest actuele kleuren.  Zo sport je niet alleen uiterst comfortabel maar sta je er tijdens je sportieve prestaties ook nog eens goed op. En als je lekker in je kleding zit, dan presteer je ook nog eens beter!

Seizoenen

Natuurlijk verandert de winkel met de seizoenen mee. Dus voor de lente en de zomerse dagen hebben we van korte tight of hardlooprokje tot zonnebrillen in huis. Zodra het dan weer nat en vroeg donker begint te worden zorgen we ervoor dat je goed beschermd de straat op kunt. Lekker warme en goed ventilerende kleding en ook reflectiematerialen in alle soorten en maten om je flink op te laten vallen.

Verder hebben we gedurende het hele jaar aantrekkelijke acties en voor onze vaste klanten een interessante spaarregeling.

Redenen genoeg dus om regelmatig bij ons binnen te rennen!!