Bij Run2Day Eindhoven kun je op vastgestelde data voor een kennismaking met sportmassage terrecht (zie onderstaande data).

(Sport)massage is o.a. een uitstekende manier om je voor te bereiden op een  komende prestatie. Daarnaast is het masseren een hele goede manier om de afvalstoffen af te voeren.

Ben je bijvoorbeeld in voorbereiding voor een halve of een hele marathon, dan is het sowieso een welkome onspanning voor je spieren.

Mocht je kennis willen maken met dit ‘fenomeen’? Dan kun je dus vanaf 10 april bij Ineke Maas terecht.  De behandeling duurt 20 minuten en is gratis.

Hoe maak je een afspraak?

Het is heel eenvoudig: voor een afspraak mail je naar eindhoven@run2day.nl en wij plannen je in. Stuur deze mail  o.v.v. ‘afspraak sportmassage’ en geef aan op welke datum je wilt afspreken. Je krijgt dan snel een reactie terug.

Mocht je een afspraak bij Ineke willen maken op haar praktijk, dan kun je haar mailen op im@imsportmassage.nl

Planning februari:

  • zaterdag 24 februari 11.00 – 13.00 uur (op afspraak)

Wie is Ineke?

‘Ik ben Ineke Maas-Straatman,  en een zeer enthousiast en veelzijdig sporter. Een paar jaar geleden ben ik met lopen begonnen bij de loopgroep Blixemsnel.  Inmiddels ben ik ook besmet met het trailrunningvirus.

Gezien mijn interesse in sport ben ik in 2011 gestart met de opleiding sportmasseur. In eerste instantie ben ik aan de slag gegaan naast mijn normale werk en ook ben ik als masseur actief geweest bij Center Parcs in Vossemeren in België.  In augustus 2013 heb ik de knoop doorgehakt en heb mijn eigen massagepraktijk opgestart in Eindhoven.

Tot ziens  voor een kennismakingsmassage bij Run2Day Eindhoven!’

Ineke Maas
imsportmassage.nl