Wij bieden je de mogelijkheid om eens persoonlijk van gedachten te wisselen met een ervaren hardlooptrainer en tevens verdienstelijk hardloper.

Deze trainer en hardloper is Ben Vriends die graag een afspraak met jou maakt om je huidige manier van trainen door te nemen. Hij kijkt naar je persoonlijke niveau, je hardloopdoelen en vooral naar hoe je hier gericht en verantwoord naar toe kunt trainen. Je kunt bijvoorbeeld ook antwoord krijgen op vragen zoals ‘hoe train ik het beste naar deze specifieke afstand?’, ‘wat wel en wat niet te doen?’, ‘is het aansluiten bij een loopgroep zinvol?’ Dit en nog veel meer kan ter sprake komen. Ben kan je ook alles op gebied van houding, specifieke kracht en techniek vertellen. Alles bedoelt om jou te ondersteunen in je persoonlijke hardloopdoelen! Dit spreekuur is voor alle hardlopers, ongeacht je niveau.

Hoe maak je een afspraak?

Het is heel eenvoudig: voor een afspraak bel je naar de winkel en wij plannen een afspraak voor je in op de eerstvolgende zaterdag dat Ben aanwezig is. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Stuur deze naar eindhoven@run2day.nl o.v.v. ‘afspraak trainer’. Je krijgt dan snel een reactie terug.

Schema februari:

  • vrijdag 16 februari – 18.00 tot 20.00 uur (op afspraak)

Wie is Ben?

Mijn naam is Ben Vriends. Ik ben een superfanatieke hardloper die graag het uiterste uit zichzelf haalt. Ik loop op de afstanden tussen de 5km en de halve marathon en presteer daarbij in de landelijke top 20. Ik ben na mijn studie aan de sporthogeschool in Eindhoven gaan werken als leraar LO op een middelbare school in Eindhoven. Ook ben ik werkzaam voor mijn eigen bedrijf Ben Vriends Training en Coaching, waarvoor ik  persoonlijke en groepstrainingen verzorg. Ik ben gespecialiseerd in het maken van hardloopschema’s en het verbeteren van de houding en hardlooptechniek. Wil je graag weten of ik jou ergens mee kan helpen? Kijk dan voor meer informatie op www.benvriends.nl of maak een afspraak op het trainerspreekuur. Dan haal ik samen met jou het beste uit jezelf!

Met sportieve groet,

Ben Vriends