Niet alles kan in 3-delig zwart…….

Bent u op zoek naar hardloopkleding voor een team hardlopende medewerkers? Of voor bijvoorbeeld een trainingsgroep, een atletiekvereniging of voor een specifiek evenement? Dit inclusief uw eigen logo of dat van (mede)sponsoren? Run2Day Eindhoven kan dit voor u tot in de puntjes verzorgen.

Kwaliteit

Alle kleding die wij aanbieden bestaat uit 100% functionele hardloopkleding. Dit betekent dat de kleding over een goedademend & vochtregulerend vermogen beschikt, zodat tijdens het lopen het lichaam droog blijft en u niet ongewenst afkoelt. Bovendien heeft deze kleding een zeer goede pasvorm waardoor het comfortabel draagt en lekker aanvoelt. Wij leveren vrijwel alle (top)merken. Dit betekent dat wij voor elk budget een passende invulling hebben.

De sportieve medewerkers van Van Berlo!

Het assortiment

Wij leveren de hardloopkleding in alle maten en nagenoeg alle kleuren, voorzien van uw logo of andere gewenste bedrukking. Ook kunt u kiezen voor een outfit geheel in de kleuren van uw huisstijl. Kortom voor elk wat wils!

Aantallen

U kunt bij ons al terecht voor 1 shirt. Maar ook het aankleden van 1000 fanatieke hardlopers is voor ons een interessante uitdaging.

De prijzen

Uiteraard is er hardloopkleding in elke prijsklasse. Wij kunnen tegen zeer gunstige prijzen u en uw team(s) van kleding voorzien. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De levertijd

Levertijden zijn altijd afhankelijk van uw specifieke wensen. Dit kan varieren van 2 tot 12 weken. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met André Lindhout. Dit kan per email via andrelindhout@run2day.nl of telefonisch op 06 211 756 77.

Onder andere de onderstaande bedrijven hebben inmiddels de kwaliteit en service van Run2Day ontdekt:

 

Advas Loopgroep Blixemsnel
Adviesbureau Tielemans Bouwconstructies B.V. Lopersgroep Geldrop
Baanbreed Loyens & Loeff Eindhoven
Beaufort Business Partners B.V. Lunet Zorg B.V.
Eindhovense Studenten Sport Federatie Roeivereniging Theta
Faces Kappers Philips N.V. (meerdere business units)
Gemeente Eindhoven Power Plate Nederland
Hurkmans Groep B.V. Sioux Embedded Systems B.V.
HVBM B.V. Stork SP Aerospace B.V.
Kamer van Koophandel Studentenatletiekvereniging Asterix
Klok Bouw B.V. Van Berlo – Strategy & Design
Korein Kinderplein Vescom B.V