Sam Blom is eigenaar van de hardloopwinkel Run2Day in Haarlem en grondlegger van Run2Forty2 en mede grondlegger van de Run Academy. Zijn hardlooppassie is mensen net zo enthousiast te maken over hardlopen als dat hij zelf is, of je nu beginner bent of voor een marathon wilt gaan trainen. Naast het runnen van zijn bedrijf, vindt hij trainingen geven aan een groep en opstellen van trainingsprogramma’s nog steeds het leukste wat er is. “Ik haal er enorm veel voldoening en plezier uit als ik mensen doelen zie bereiken, die ze zelf vooraf niet of nauwelijks voor mogelijk hielden. Dat geeft mij echt een kick!“. Sam loopt nog jaarlijks 2 marathons. Met zijn bedrijf Run2Forty2 reist hij jaarlijks naar de allergrootste marathons van de wereld als New York, Berlijn, Boston, Chicago, Tokio etc. En als je er dan toch bent…

Nils Plomp is 26 jaar en werkt al meer dan 5 jaar bij Run2Day Haarlem. Inmiddels weet hij dus alles van hardlopen! Naast het werk in de winkel verzorgt Nils ook regelmatig hardlooptrainingen. Veel klanten hebben inmiddels veel over hun hardloophouding opgestoken van Nils. Zijn motto is “met de juiste hardlooptechniek voorkom je veel hardloopblessures”. Met veel plezier en enthousiasme zorgt hij er dan ook graag voor dat iedereen meteen met de juiste looptechniek aan de slag gaat.

Walter Heijmans  is onze trainer voor alle afstanden. Van de 5 km tot en met de marathon. Walter is sinds 2016 actief bij de Run2Day Haarlem en geeft tevens loopscholing en looptraining. “Niets is zo mooi om mensen op hun eigen niveau te laten presteren. Of het nu een 5 km loop is of een marathon. En ik kan daar aan bijdragen. Hoe mooi is dat!”. Walter is fervent lange afstandsloper en ex-triatleet met als doel de marathon eens binnen de 3 uur te lopen. ”