Sportieve samenwerking Gooische Atletiek Club en Run2Day Hilversum

September 2013, Hilversum. Op donderdag 12 september zal de nieuwe Run2Day hardloopwinkel op de ’s Gravelandseweg 27 in Hilversum feestelijk worden geopend door Erik Boog, wethouder Sport van Hilversum.

De nieuwe eigenaar, Louran van Keulen die samen met zijn vrouw, Suzana in de winkel werkzaam is, is zeer verheugd met alle positieve aandacht. De lopers die afgelopen dagen al in de winkel zijn geweest gaan allemaal met een blij gezicht weer naar buiten. We geven advies om de juiste keuze te maken van je hardloopschoen d.m.v. een videoanalyse en een voetscan. Suzana is o.a. voedingsdeskundige en hardlooptrainster. Zij geeft deskundig advies op het gebied van eten en drinken bij het sporten.

Op 12 september wordt ook de samenwerking met een van de grootste atletiek verenigen van Nederland, de Gooische Atletiek Club, ondertekend. De voorzitter van GAC, Eric Bouwmeester geeft aan dat, ”een winkel als Run2Day een waardevolle aanvulling is voor alle mensen die in het Gooi hardlopen en daarbij dus ook voor alle leden van GAC. Hardlopen is de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid. Advies op het gebied van schoenen, kleding, en voeding is zeer belangrijk. Dit vind je terug bij Run2Day”.

Eigenaar Louran van Keulen is geen onbekende in de hardloopwereld. Hij heeft vele jaren bij Nike  in Hilversum en de Atletiekunie gewerkt en is organisator geweest van een aantal grote hardloopevenementen.  Louran kan ook uit ervaring spreken, als midden lange afstandloper maar ook heeft hij al 8 marathons achter zijn naam staan. Als voorzitter van de Maple Leaf Cross, die op 3 november plaatst vindt in het mooie natuurgebied van Anna’s Hoeve, probeert Louran nog meer mensen in beweging te krijgen.

Iedere week zal er een fysiotherapeut en een masseur een inloopspreekuur houden in de winkel van Run2Day waar lopers gratis gebruik van kunnen maken.

Voor beginnende en gevorderde loper in het Gooi is het de moeite waard om een keer binnen te lopen bij Run2Day Hilversum

foto Eric en Louran