Het 1e initiatief is de zaterdagochtend training. Je kunt altijd vrijblijfend bij aansluiten. Dit is een groep die reeds 3 a 5 km achter elkaar kan lopen en dit wil uitbouwen. We starten elke zaterdagochtend om 9.30 uur vanuit de winkel.

Het 2e initiatief is een training op donderdagavond om 19.00 uur.

Deze trainingsgroep is voor lopers met als doel hun 10 km tijd te verbeteren of een hele of halve marathon te gaan lopen volgend jaar. We gaan je helpen met je looptechniek, ademhaling, voeding en schema’s.

Deze groep zal getraind worden door een voormalig nationaal marathon kampioen, Huub Pragt. Daarna voor wie wil gaan we een lekkere pasta eten. Graag horen we van je of je hier aan mee wilt doen en wat je doel is voor het komende jaar. Dus wil je je snelheid verbeteren voor de Hilversum City Run of een marathon lopen meld je dan aan. Stuur een email naar hilversum@run2day.nl voor vragen.