We hebben namelijk iets te vieren, de lancering van de volledig vernieuwde adidas Running collectie: SolarBOOST. De SolarBOOST illustreert de magische energie die je krijgt van het lopen tijdens zonsop- en zonsondergang. Altijd al willen weten wat dit met je doet? We gaan het samen beleven!

We verzamelen de 28 mei om 20:30 bij de parkeerplaats op de oude postweg Laren ( tegenover La Place) . Ons team van Run2Day specialisten en adidas zal voor je klaar staan om je mee te nemen op deze volledig verzorgde run waarbij we de zonsondergang gaan beleven op een manier zoals je dat nog nooit eerder gedaan hebt. Spektakel gegarandeerd!

Op deze avond krijg jij de kans om als een van de eerste de nieuwe SolarBOOST uit te proberen. De SolarBOOST is de schoen voor jou als jij op zoek bent naar een schoen met de beste performance, comfort en energy return en is geïnspireerd op NASA technologie.

Ben je niet in de gelegenheid om mee te lopen maar wil je ze wel testen? Vanaf 18.00 uur staan we klaar op de locatie aan de Oude Postweg en kun je vrijblijvend een gratis analyse laten uitvoeren door het adidas & Run2Day team.

Onder alle Run2Day deelnemers wordt een paar SolarBOOST verloot dus schrijf je nu in via Hilversum@Run2Day.nl. Mocht je de prijs niet winnen dan staan er sowieso drinks & bites voor je klaar op de avond zelf.

We zien je graag op 28 mei om 20.30 uur op de oude postweg in Laren.